Joi, OCTOMBRIE 29, 2020

Se deschide sezonul atracțiilor piteștene de vară!

Vremea frumoasă din perioada minivacanței de Paște - 1 Mai i-a scos pe locuitorii orașului Pitești în Parcul Ştrand. Aflat chiar lângă râul Argeș, parcul este un loc atractiv, atât pentru adulți, cât și pentru copii, datorită atmosferei speciale, cu lacul său cu mai multe canale, cu trenuleţul care se strecoară printre copaci și flori.
Acesta a avut un succes deosebit în rândul micilor vizitatori ai parcului, mai ales după ce a fost reabilitat, eliminându-se, astfel, producerea în exces a gazelor de eșapament.
Peste 1320 de clienți s-au bucurat de o călătorie cu trenulețul, în perioada 26 aprilie – 6 mai, dintre care 60% au fost copii. De altfel, în sezonul de vară, trenulețul își va oferi serviciile doritorilor în fiecare weekend, după următorul program: vinerea, între orele 11:00 și 20:00, iar sâmbăta și duminica, între orele 10:00 și 20:00.
De asemenea, alte puncte de atracție ale orașului nostru, bazinele de agrement situate în zonele Trivale și Costache Negri, se vor deschide oficial, sâmbătă, 1 iunie, pentru public.
Printre facilitățile și serviciile oferite se numără: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.
Ștrandurile au trecut printr-o serie de lucrări de revizie, pentru ca, la deschiderea sezonului estival, cetățenii să beneficieze de cele mai bune condiții.
Taxa de intrare este de 10 lei pentru adulți. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reducere și achită pentru un bilet doar 5 lei.
Bazinele sunt deschise zilnic, între orele 8:00 - 20:00.