Joi, OCTOMBRIE 1, 2020

Reguli care trebuie respectate în autobuzele Publitrans

În condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a ratei de infectare cu virusul SARS-Cov-2, călătorii care folosesc autobuzele S.C.PUBLITRANS 2000 S.A. trebuie să respecte o serie de reguli, în conformitate cu recomandările transmise de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, prin Hotărârea Nr.25/22.07.2020.
Reamintim că urcarea în autobuz este condiţionată de purtarea măştii de protecţie, dar și de obligativitatea respectării regulilor de distanţare, respectiv păstrarea unei distanţe de 1 metru în autobuz, în staţiile de parcurs şi la punctele de vânzare.
De asemenea, scaunele care pot fi utilizate sunt marcate cu verde, iar călătorii sunt rugaţi să ocupe numai aceste locuri.

În această perioadă, lucrătorii Biroului Ordine Publică efectuează acțiuni specifice în vederea prevenirii unor fapte de încălcare a prevederilor Legii nr.55/2020.
Atragem atenția asupra faptului că polițiștii locali vor lua măsuri ferme de sancționare contravențională împotriva persoanelor care nu respectă prevederile legale, sancțiunea fiind cuprinsă între 500 ron și 2500 ron.