Sambata, OCTOMBRIE 16, 2021

Raliul Argeșului - ediția a III-a

      A treia ediție a Raliului Argeșului face parte din Campionatul Național de Raliuri 2021, organizat sub sigla Federației Române de Automobilism Sportiv, susținuită de Primăria Municipiului Pitești și de Consiliul Județean Argeș, alături de alte 10 județe reprezentative ale țării și ale motorsportului românesc. Evenimentul este unul de referință în județul Argeș și în întreaga zonă a Munteniei, fiind cea mai importantă competiție automobilistică din sudul țării care va bucura, cu siguranță, pe toți iubitorii acestui sport și nu numai.
Municipalitatea va acorda sprijinul necesar desfășurării acestui eveniment, care va readuce Piteștiul pe harta automobilismului sportiv.
🏁 Startul Festiv este programat astăzi, 10 iunie, ora 20:00, în Pitești, strada Victoriei. Cu acest prilej, fanii vor face cunoștință cu piloții și copiloții, momentul ideal pentru autografe și fotografii. Piteștiul va fi gazda unor momente deosebite, Festivitatea de Premiere având loc tot în zona centrală a orașului.
În cadrul evenimentului sunt programate 8 probe speciale, pe durata a două zile de concurs, pline de adrenalină și spectacol: vineri, 11 iunie, și sâmbătă, 12 iunie. Traseul pregătit de DTO Rally va purta concurenții în cursa de peste 120 de kilometri cronometrați în principalele zone ale județului Argeș. Competiția se desfășoară după regulile și regulamentele FRAS, primând securitatea participanților și a spectatorilor.