Marti, OCTOMBRIE 26, 2021

Primarul Cristian Gentea a verificat astăzi, în teren, modul de implementare a măsurilor dispuse la Direcția de Taxe și Impozite

✅Din 23 noiembrie 2020, activitatea de administrare a impozitelor și taxelor locale în cazul persoanelor fizice și juridice se desfășoară în condiții mult îmbunătățite în imobilul „Casa Cărții”, situat în Bulevardul Republicii nr. 81, bloc G1 parter (fostul spațiu expozițional).
❗️Pentru perioada următoare, primarul Cristian Gentea a dispus crearea unor circuite externe și pentru ghișeele de plată a abonamentelor pentru elevi și pentru persoane cu dizabilități.
✅Astfel va scădea timpul de așteptare al cetățenilor pentru accesul în incintă și se va asigura o și mai bună fluidizare a circuitelor.
❗️Reamintim că piteștenii au posibilitatea folosirii serviciilor on line pentru depunerea declarațiilor sau pentru plata taxelor și a impozitelor, la adresele: www.primariapitesti.ro și www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile și funcționând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
📢Termenul de depunere a declarațiilor de stabilire a taxei de salubrizare a fost prelungit până la data de 28 decembrie a anului curent.
📢De asemenea, termenul de plată a taxei de salubrizare pentru lunile noiembrie și decembrie 2020 a fost prelungit până la data de 31 martie inclusiv, fără penalități.