Marti, SEPTEMBRIE 29, 2020

Primăria Municipiului Pitești continuă acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii epidemiei de COVID-19

Începând cu data de 24.04.2020 au fost instalate 5 tuneluri de dezinfectare în zone intens populate de pe raza municipiului, în următoarele locații: Piața Ceair (1 bucată), Piața Găvana (2 bucăți), Piața Trivale (1 bucată), Piața Smârdan (1 bucată). Săptămâna viitoare vor fi montate și alte tuneluri în zonele cu prezență mare de cetățeni. Alte trei tuneluri vor fi donate de către municipalitate Spitalului de Pediatrie Pitești.
Acestea sunt tuneluri de dezinfecție destinate traficului de persoane, ușor sau intens, care se montează la intrarea sau ieșirea zonelor de acces persoane. Soluția folosită în pulverizare este un dezinfectant avizat de către Comisia Națională pentru Produse Biocide a Ministerului Sănătății.

Update 28.04.2020

Astăzi, 28 aprilie 2020, au fost instalate încă trei tuneluri de dezinfectare pe raza municipiului Pitești, măsură aplicată în contextul epidemiei de Covid 19 cu scopul de a preveni și împiedica răspândirea noului coronavirus. Două dintre tuneluri au fost montate la intrările a două instituții publice cu mare aflux de cetățeni, Direcția de Asistență Socială și Direcția pentru Evidența Persoanelor Pitești. Un al treilea tunel a fost donat Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.
Acestea sunt tuneluri de dezinfecție destinate traficului de persoane, ușor sau intens, care se montează la intrarea în zonele de acces persoane. Soluția folosită în pulverizare se numește Alchosept și este un dezinfectant avizat de către Comisia Națională pentru Produse Biocide a Ministerului Sănătății.