Marti, OCTOMBRIE 19, 2021

Piteștiul promovează sportul în aer liber!

✌️Piteștiul promovează sportul în aer liber!

A doua ediție a competiției sportive „Pitești Half Marathon” a avut loc duminică, 16 mai, fiind organizată de Pitești Triathlon Team, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș și cu suportul Primăriei Pitești.

150 de concurenți s-au aliniat la startul competiției, care a inclus un semimaraton (21 de kilometri), o probă de cros (10 kilometri) și o cursă populară (5 kilometri), desfășurate pe traseul Piața Primăriei - strada Victoriei (către Prefectură) - strada Teiuleanu - bulevardul I.C. Brătianu - Calea București (până în zona Ramada) și retur (4 ture la semimaraton, două ture la cros și o tură la cursa populară).

Câștigătorii celor trei probe au primit medalii și premii din partea sponsorilor:

• Half Marathon 21 km:

- Robert-Georgian Necula

- Beres Hunor

- Melci Alexandru

- Tănase Gheorghe

- Dumitru Nicu Costinel

• Cros 10 km:

- Livezeanu Andrei

- Murar George

- Bobi Iosif

- Alexandru Oneissi

- Mureșan Robert

• Cross 5 km:

- Bratu Victor Florin

- Lupu Albert

- Domahidi Ferenc

- Amuza Cătălin

- Stanciu Florin

Cel mai mare eveniment de alergare pe șosea din orașul nostru, Pitești Half Marathon, promovează miscarea în aer liber ca stil de viață, încurajând oamenii din comunitatea noastră să includă sportul în rutina zilnică și să îl practice în mod responsabil. Competiția a dovedit, încă o dată, faptul că sportul poate fi practicat la orice vârstă, aducând beneficii majore pentru starea de bine. Ambiția de a concura, ca membri ai unei comunități, depășindu-și limitele și fiind alături unii de ceilalți, a însoțit fiecare participant pe traseu, fotografiile stând mărturie a entuziasmului și a bucuriei tuturor.

Felicitări câștigătorilor, participanților și organizatorilor!

Sursa foto: http://www.arges-sport.ro/