Luni, SEPTEMBRIE 28, 2020

Noutăți de la serviciile publice și societățile comerciale aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Pitești

Anunț de interes public

 

Centrul Cultural Pitești

Centrul Cultural Pitești organizează o nouă ediție a Clubului literar-artistic Mona Vâlceanu, avându-l invitat pe scriitorul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, de la Colegiul Național I.C.Brătianu. Manifestarea, care va cuprinde un medalion liric, sub genericul "Porni Luceafărul" va fi coordonată de profesoara-scriitoare Mona Vâlceanu și se va desfășura joi, 18 ianuarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.


Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești organizează Festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului de Fotografie, sub genericul "Piteștiul meu", ediția a II-a, cu tema "Clădiri și monumente" din Pitești. Evenimentul, care va cuprinde și vernisajul celor mai apreciate lucrări, se va desfășura marți, 23 ianuarie, de la ora 13.00, în holul Primăriei Municipiului Pitești.

 

Filarmonica Piteşti

Filarmonica Piteşti organizează joi, 18 ianuarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, primul concert simfonic din seria Mozartiana, susţinut de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijorul Theo Wolters şi soliştii Leonie Wolters (flaut, Germania) şi Miruna Vidican (harpă). În program, lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart: Simfonia nr. 34 în Do major, Concertul pentru flaut, harpă şi orchestră în Do major şi Simfonia nr. 35 în Re major, Haffner.

 

Administrația Domeniului Public Pitești

Administrația Domeniului Public Pitești a acționat de luni, 15 ianuarie, începând cu orele 03,00 dimineața cu scopul de a asigura traficul în condiții optime în municipiul Pitești când primele utilaje specializate au intrat pe toate traseele din oraș pentru a împrăștia material antiderapant. S-a acționat cu 8 mașini speciale care au intrat pe toate zonele și în toate cartierele din Pitești.

La 7 dimineața, operațiunea a fost reluată, nu mai puțin de 11 utilaje fiind scoase pe trasee pentru a relua operațiunea de împrăștiere antiderapant. S-a acționat în zona Găvana, cel mai mare cartier al municipiului cu 3 utilaje care au asigurat o bună circulație până la ieșirea către Bascov. S-a intervenit cu material antiderapant în zona Trivale, Tancodrom, Stadion, Banatului, Cartierul Banat, Teilor, Calea Depozitelor, Expoparc, zona Piața Ceair și străzile aferente, Cartierul Craiovei, zonele Turcești și Platou Prundu, Cartierul Petrochimiștilor, Calea Câmpulung și cele două poduri, Calea Bascov, Războieni, Strada Vasile Pârvan, dar și pe străzile din cartiere.

Administrația Domeniului Public Pitești, prin dispeceratele sale, asigură permanent supravegherea stării tuturor străzilor și arterelor din Pitești pentru a interveni ori de câte ori condițiile meteo ar putea crea probleme și pentru a asigura o circulație în parametri normali pentru șoferi și pietoni.