Joi, OCTOMBRIE 29, 2020

Noutăți de la serviciile publice și societățile comerciale aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Pitești


Anunț de interes public

 

Administrația Domeniului Public Pitești

Administrația Domeniului Public Pitești a semnat astăzi, 21.11.2017 contractul pentru ,,Reabilitare strada Dârzului”, investiție în valoare de 1.920.316,40 lei.

În cadrul acestui proiect strada amintită va fi asfaltată pe o lungime de 765 ml, iar trotuarele vor fi refăcute integral.

De asemenea se urmărește, acolo unde este posibil, amenjarea unor noi locuri de parcare.

Reabilitarea presupune și execuția unei zone de canalizare pluvială pe o lungime de 190 ml.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 7 luni.

 

 

SC PUBLITRANS 2000 SA Pitesti


Stimaţi călători,

Ţinem să vă reamintim că accesul în mijloacele de transport pentru linia Centru – Cimitir Sf. Gheorghe cât şi pentru orice altă linie de transport, nu este gratuit, ci se face numai în baza unei legitimaţii de călătorie valabile (bilet/abonament).

Vă mulţumim pentru întelegere!

 

 

SC SALPITFLOR GREEN SA

În data de 20.11.2017, pieţele Smârdan şi Prundu vor fi închise pentru lucrări de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare şi reparaţii curente. Cetăţenii municipiului Piteşti sunt rugaţi ca în perioada în care aceste pieţe sunt închise, să-şi facă aprovizionarea din celelalte pieţe ale municipiului: Calea Bucureşti (Ceair), Războieni, Traian.

Va multumim !

 

 

FILARMONICA Piteşti


Concert de 16 chitare la Filarmonica Piteşti


Filarmonica Piteşti organizează, în premieră, luni, 20 noiembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, un concert de chitare, susţinut de Ansamblul de Chitare al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. În program: Adrian Andrei -Transylvanian Dances, Georg Philipp Telemann - Concerto in D major, Jean Gauffriau - Ibére, Blues, Venitienne, Tzigane, Franz Schubert - Moment muzical nr. 3, Stepan Rak -Rumba, Gentil Montaña - Porro, Manuel Penella - El Gato Montes. Conducerea muzicală, conf. univ. dr. Constantin Andrei.
În 2000, la patru ani de la înfiinţarea clasei de chitară la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, ia naştere, sub îndrumarea profesorului Constantin Andrei, un ansamblu deosebit, de 16 chitare. Studenţii care alcătuiesc ansamblul sunt laureaţi ai unor prestigioase concursuri şi festivaluri în ţară şi în străinătate. Prin repertoriul abordat şi prin măiestrie, ansamblul se numără printre formaţiile de prestigiu ale academiei. La Festivalul de Orchestre și Ansambluri de Chitare de la Ruse, Bulgaria, au închis festivalul, fiind aplaudaţi la scenă deschisă îndelung.
 Conferențiar universitar doctor la catedra de chitară a Academiei de Muzică „Gh. Dima“ din Cluj-Napoca și la Facultatea de Muzică din Piatra-Neamț, Constantin Andrei a absolvit Academia de Arte „George Enescu” din Iași, specialitatea chitară clasică. A susținut numeroase recitaluri atât în țară, cât și peste hotare şi a participat la cursurile de masterclass ale unor reputaţi chitariști. De asemenea, a organizat cursuri de măiestrie la Academia de Muzică „Gh. Dima” din Cluj-Napoca. A fost membru al juriilor de specialitate la festivalurile de chitară de la Sinaia, Craiova, Iaşi şi Alba-Iulia. Este iniţiatorul Festivalului Naţional de Chitară de la Cluj-Napoca, ulterior, al Festivalul Internațional de Chitară Transilvania. Împreună cu „Duo Melos” a concertat în România, Ungaria, Austria, Italia, Spania, Belgia, Franța, Germania, Olanda, China, SUA, Japonia.