Vineri, SEPTEMBRIE 25, 2020

Noutăți de la serviciile publice și societățile comerciale aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Pitești

Filarmonica Pitești
Prima ediție a festivalului-concurs național EUROPOP STARS are loc pe scena Filarmonicii Pitești în acest sfârșit de săptămână. Un festival maraton, cu peste 120 de concurenți, organizat de către Asociația Musicando Con Adina Sima cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, Primăriei Municipiului Pitești și al Filarmonicii Pitești. La reușita festivalului de la Pitești își dau concursul Horia Moculescu, Aurelian Temișan, Ionel Tudor, Adrian Romcescu, Doina Bentu, Maurizio Galleni, Silvia Ionescu și mulți alții, click aici.
 

ADP Pitești
Începând cu data de 19.09.2017 a fost pus în funcțiune (în prima fază pe culoarea galben intermitent), semaforul din bulevardul Nicolae Balcescu, zona Argintex. În perioada imediat următoare se vor efectua teste pentru identificarea celor mai buni timpi de funcționare a semaforului pentru desfășurarea traficului auto și pietonal în cele mai bune condiții.

Poliția Locală Pitești
În perioada 01.09.2017 – 18.09.2017 - agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.
O atenţie deosebită a fost acordată creării unui climat de ordine şi siguranţă în preajma unităţilor şcolare, prin desfăşurarea de acţiuni punctuale în zonele şcolare cât şi prin prezenţa poliţistului local la intrarea şi ieşirea elevilor de la cursuri.
Începând cu luna octombrie a acestui an, reprezentanţi ai instituţiei noastre au reluat întâlnirile cu cetăţenii din oraşul nostru. Acestea se desfasoara lunar, in toate cartierelele din Piteşti . In cadrul acestor întâlniri, cetăţenii pot pune in discuţie subiecte ce tin de atributiile institutiei noastre, atat pe linie de circulatie rutiera, serviciul control , linistea si ordinea publica , etc. Politistii locali vor da raspunsuri si vor incerca sa gaseasca rezolvari tuturor problemelor ridicate de participantii la aceste sedinte. Pe aceasta cale, anuntam locuitorii orasului nostru, ca politistii locali vor continua aceasta initiativa in toate cartierele municipiului Pitesti.
În perioada 01.09.2017 – 18.09.2017, angajaţii Poliţiei Locale Piteşti au aplicat un număr de 781 sancţiuni contravenţionale.

Fotbal Club Argeș Pitești
Juniorii alb-violeţi învinşi de liderul grupei. Au pierdut şefia seriei!
Echipa de juniori A a clubului nostru şi-a diminuat şansele de a mai ajunge în Liga Elitelor după eşecul de acum câteva zile din deplasarea de la ACS Viitorul Argeş. Formaţia pregătită de antrenorii Augustin Eduard şi Paul Ciobanu a cedat cu 2-3 iar acum împarte poziţia secundă a seriei a 19-a a Campionatului Naţional Under 19 cu CS Mioveni.
ACS Viitorul Argeş - FC Argeş Under 19 3-2(1-1)