Luni, SEPTEMBRIE 28, 2020

Metropola inteligentă

În perioada 26-28 aprilie 2017, va avea loc un eveniment important privind mobilitatea şi dezvoltarea metropolitană organizat de către ETL Mobility Cluster împreună cu Asociația pentru Mobilitate Metropolitană. Tema ediției este „Metropola inteligentă” și se va desfășura la biblioteca Universităţii din Piteşti, în cadrul Forumului de Mobilitate Urbana. Forumul este locul de dezbatere pentru subiectele de actualitate în piața mobilității și dezvoltării urbane din România și Europa Centrală și de Est, aflată de câțiva ani într-un proces de modernizare.
Structurat în jurul a cinci mari subiecte de analiză și consolidat de expoziția de tehnologii de transport, Forumul își propune să identifice cele mai eficiente practici de aplicare a principiilor de construire a orașelor inteligente, soluțiile novatoare de finanțare pentru dezvoltarea spațiului metropolitan, precum și cele mai noi tehnologii pentru asigurarea mobilității în metropola inteligentă.
Expoziția de tehnologii va fi deschisă atât specialiștilor, cât și publicului larg, permițând astfel o interacțiune adecvată cu reprezentanții autorităților publice și cu cetățenii, în contextul procedurilor de achiziții contractelor de servicii publice de transport și a investițiilor în infrastructurile și vehiculele aferente.
Forumul de Mobilitate Metropolitană „Metropola Inteligentă” Pitești 2017 reprezintă principalul vector național de comunicare pe axa autorități-transportatori-industria mobilității, fiind așteptați peste 100 de factori de decizie și profesioniști în domeniile transporturilor și urbanismului din țară și străinătate.
Pentru mai multe informaţii ataşăm următorul link: http://forum.etlbiz.com/apr2017/eng/