Duminica, SEPTEMBRIE 20, 2020

Lucrări de întreținere și reparații

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești efectuează în această perioadă mai multe lucrări de întreținere și reparații în zone diferite ale municipiului Pitești.
Astfel, în zona blocului F1, de lângă Școala Nr. 15 „Adrian Păunescu” din Găvana, s-a intervenit cu un laborator autorizat PRAM pentru detectarea defectelor în scopul de a depista rapid locațiile cu probleme. În paralel, se aplică soluții alternative până la remedierea defectelor.
De asemenea, în zona blocurilor L6 din Nord, unde se execută lucrări de lărgire a bulevardului Nicolae Bălcescu, s-a intervenit cu soluții alternative pentru asigurarea iluminatului public în timpul desfășurării lucrărilor.
Totodată, în această perioadă, SPEP Pitești efectuează lucrări de schimbare a corpurilor de iluminat în zona blocurilor P8, P9, P10 din cartierul Eremia Grigorescu. În cazul sesizării unor disfuncționalități la iluminatul public, cetățenii sunt rugați să anunțe orice defecțiune la unul dintre următoarele numere de telefon: 0248 212 133; 024 8984, disponibile 24 de ore din 24.