Sambata, OCTOMBRIE 23, 2021

Lucrare de înlocuire reţea termică în zona Nord, Bd. Nicolae Bălcescu

TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că a demarat lucrările de înlocuire a reţelei de pe circuitul primar de alimentare cu energie termică de la CT 207 la PT 204 din zona Nord, Bd. Nicolae Bălcescu.
Această lucrare se va efectua în 3 etape. Fiecare etapă presupune oprirea furnizării apei calde de consum pe o perioadă de 2-3 zile, interval în care vor fi înlocuite conductele vechi cu cele noi. Datele corespunzătoare întreruperii pentru fiecare etapă vor fi anunțate, cu o zi înainte, pe site-urile și pe paginile oficiale de Facebook ale societății și ale Primăriei Pitești.
Precizăm că pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la punctele termice și la zonele afectate de această lucrare, precum și referitor la ora estimată a reluării furnizării apei calde de consum.
TERMO CALOR CONFORT S.A. regretă disconfortul creat clienților din zona afectată și îi asigură că echipele de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi după finalizarea lucrărilor.