Luni, SEPTEMBRIE 28, 2020

Informare lucrări de asfaltare la partea carosabilă

În data de 28 iulie 2017, începând cu orele 07.00, în municipiul Pitesti, sens giratoriu Târgul din Vale, se execută lucrări de asfaltare la partea carosabilă, iar traficul se desfășoară îngreunat. Tronsonul de drum de pe str. Gheorghe Șincai sensul de mers dinspre intersecția str. Râurilor cu str. Gheorghe Șincai spre sensul giratoriu Târgul din Vale va fi blocat pentru circulația autovehiculelor.
Din acest motiv conducătorii auto pot folosi ca variante traseele:
- spre cartierul Tudor Vladimirescu, str. Gheorghe Șincai - str. Costache Negri - str. Târgul din Vale.
- spre bdul IC Brătianu: str. Gheorghe Șincai - str. Costache Negri - Sensul Giratoriu Târgul din Vale - bdul IC Brătianu.
Din cauza aglomerație, autovehiculele vor circula cu viteză redusă, iar circulația rutieră se va desfășura îngreunat.
Îi sfătuim pe proprietarii de autovehicule să evite parcatul în zona lucrărilor începând cu data și ora menționate mai sus. Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor, să respecte semnalele și dispozițiile polițiștilor locali, semnificația indicatoarelor rutiere din zona și să adapteze o manieră decentă la volan.
Lucrările sunt realizate de către Administrația Domeniului Public Pitești, fiind avizate de către Biroul Rutier, Poliția Municipiului Pitești.