Marti, OCTOMBRIE 19, 2021

"Încearcă și tu să lași lumea mai frumoasă decât ai găsit-o!"

Este îndemnul adresat, în Vinerea Verde, în cadrul unei acțiuni de voluntariat susținută de Primăria Municipiului Pitești.
Pe biciclete, pe trotinete sau cu hoverboard-uri, zeci de copii din cadrul Școlii Populare de Arte Pitești au venit în Parcul Ștrand să planteze flori.
Cu multă energie, profitând de vremea frumoasă, au pus mâna pe plantatoare și, sub atenta îndrumare a specialiștilor din cadrul Societății Salpitflor Green SA, s-au antrenat în activități de întreținere peisagistică și de plantare a mai multor specii de flori: begonia, pelargonium zonale și coleus.
Harnici și plini de voie bună, copiii și tinerii voluntari au plantat peste 4500 de răsaduri de flori, pe care le vor revedea cu plăcere în timpul liber.
Prin intermediul unor astfel de acțiuni ne dorim să dezvoltăm o atitudine responsabilă în rândul tinerilor și să-i determinăm să devină activi în acțiunile de protejare a mediului.
Felicitări tuturor pentru activitatea de astăzi! Și nu uitați îndemnul lor: Să încercăm și noi să lăsăm lumea mai frumoasă decât am găsit-o!