Marti, OCTOMBRIE 19, 2021

În Pitești, ninsoarea a fost întâmpinată cu măsuri operative de deszăpezire pregătite din timp

❄️Astfel, administrația locală, prin Salpitflor Green S.A, a intervenit, în cursul nopţii de duminică spre luni, pentru deszăpezirea străzilor din municipiul Pitești, acţiunea de curăţare a zăpezii continuând şi în cursul dimineţii.
❄️Pentru combaterea poleiului și curățarea zăpezii, de duminică, de la ora 20:00, până luni dimineaţa, la ora 08:00, au fost folosite 18 utilaje şi a fost răspândită o cantitate de 191 tone de material antiderapant.
❄️Echipele de deszăpezire au intervenit cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare.
👷La această oră, se acționează în continuare, atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare, pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții bune.
⚠️Facem apel către conducătorii auto să circule cu atenție și să contribuie la evitarea blocajelor prin parcarea mașinii cu discernământ și prin păstrarea benzii întâi liberă pentru intervenția mai ușoară a mașinilor și a utilajelor.