Marti, OCTOMBRIE 19, 2021

GRAFICUL DE COLECTARE A DEȘEURILOR RECICLABILE

GRAFICUL DE COLECTARE A DEȘEURILOR RECICLABILE

Reamintim abonaților casnici din municipiul Pitești graficul săptămânal de colectare a deșeurilor reciclabile din hârtie/carton, plastic/metal.
Astfel, programul de colectare a deșeurilor reciclabile, precum și repartizarea pe străzi a zilelor prevăzute pentru ridicare pot fi aflate accesând link-ul de mai jos: http://www.salubritate-2000.ro/wp-content/uploads/2020/03/GRAFIC%20CASNIC%20PITESTI%20MENAJER%20SI%20RECICLABIL%202021.pdf
  
De asemenea, deșeurile reciclabile din hârtie/carton, plastic/metal și sticlă pot fi aduse și în centrele de colectare a deșeurilor situate în Pitești, str. Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C și str. Târgul din Vale nr. 25.

Exemple de deșeuri reciclabile (care pot constitui materie primă într-un proces de producție pentru obținerea produsului inițial sau pentru alte scopuri):
- Hârtie/carton: ambalaje din hârtie/carton de la alimente; hârtie de scris; cutii și ambalaje din carton; ziare; reviste; cartoane de ouă; pungi din hârtie; maculatură etc.;
- Plastic/metal: recipiente din plastic (PET-uri); pungi din plastic; folie de plastic folosită ca ambalaj; doze și ambalaje din aluminiu; cutii de conserve și alte recipiente metalice etc.;
- Sticlă: ambalajele din sticlă, de diferite culori, provenite de la băuturi; borcane din sticlă (fără capac); ambalajele din sticlă de la produsele cosmetice; sticle etc.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.