Vineri, SEPTEMBRIE 25, 2020

Festivitate de premiere a elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură sau la competiții sportive în anul 2017

Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local au premiat astăzi 100 de elevi din Pitești cu rezultate foarte bune la învățătură sau la competiții sportive în anul 2017, care au obținut premii, premii speciale sau medalii la olimpiadele școlare naționale și competiții sportive naționale din calendarul oficial al Ministerului Educației Naționale.
Dintre aceștia, 67 de elevi care au obținut locul I, II, III sau mențiune la etapele naționale ale concursurilor școlare sau competițiilor sportive au fost premiați cu câte o tabletă având conexiune la internet cu trafic nelimitat pentru o perioadă de 2 ani.
Alți 33 de elevi cu rezultate foarte bune la concursurile școlare naționale au primit de la municipalitate premii constând în câte o baterie externă pentru telefon / tabletă. Toți au primit diplome dar și câte un voucher gratuit la SPA.Valoarea premiilor este de circa 135.000 lei și a fost asigurată în totalitate din sponsorizări.
De asemenea, conform tradiției, a avut loc premierea celor 75 de instituții de învățământ preuniversitar de stat din Pitesti și județul Argeș, universități, asociații, fundații, cluburi sportive, etc care au participat la Parada Florilor - Parada Tinerilor, din cadrul ediției a 41-a Simfoniei Lalelelor.