Marti, OCTOMBRIE 26, 2021

Dragobetele sărută fetele!

💗La Pitești, Dragobetele a ieșit printre oameni, s-a plimbat pe Strada Mare, a oferit zambile și brioșe, colorate și dulci ca iubirea, fetelor, a cântat, a dansat, împreună cu cei care s-au bucurat de această zi dedicată dragostei.
Evenimentul a fost deschis de către edilul Cristian Gentea, prin cuvântul adresat celor prezenți, înainte de a împărți, alături de administratorul orașului, Lucrețiu Tudor, și de alți colegi din conducerea primăriei Pitești, flori și daruri dulci doamnelor și domnișoarelor:
🎙️„Mă bucur să văd că ne păstrăm tradițiile românești, chiar dacă suntem în oraș și chiar dacă suntem nevoiți să avem grijă să rămânem distanțați fizic!
Nu știu dacă Dragobetele va săruta chiar, astăzi, fetele, aici pe stradă, știu însă, că, pentru mine și pentru reprezentanții municipalității, este un prilej să vă adresez cele mai frumoase urări dumneavoastră și familiilor dumneavoastră și să ofer câteva flori doamnelor și domnișoarelor, la început de primăvară, când natura se trezește și iubirea este pretutindeni în jurul oamenilor buni!
Sa fim sănătoși și să ne bucurăm de tradiții, în iubire unii pentru alții!”
👩‍❤️‍👨În fața inimii de flori, tinerii și-au reînnoit promisiunile de dragoste veșnică, și-au dăruit certificate de „Căsătorie pentru o zi”, soții și-au mărturisit aprecierea prin diplome oferite unul celuilalt, iar spectatorii prezenți la momentele artistice oferite de către elevii Școlii Populare de Arte și Meserii și ai Centrului Cultural Pitești au aplaudat cu drag performanța acestor copii talentați.
Filarmonica Pitești a încântat audiența prin spectacolul susținut de către formația de brass, urmată de naistul Flavius Ilie și de grupul  „Trio Jazz&Pop Pitești”.
Centrul Piteștiului a fost, astfel, animat în cel mai frumos mod, iar piteștenii ieșiți la plimbare pentru a profita de soarele unei zile cu aer primăvăratic s-au bucurat de muzică, de costumele tradiționale și de mărțișoarele expuse, de speranța renăscută a unor vremuri mai bune...