Vineri, OCTOMBRIE 22, 2021

Dezbatere publică privind elaborarea Planului de calitate a aerului

Primăria Municipiului Pitești anunță publicul asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a Planului de calitate a aerului în municipiul Pitești, pentru indicatorul particule în suspensie (PM10), care va avea loc la sediul Primăriei Pitești, str. Victoriei nr. 24, în data de 13.02.2020, începând cu orele 16:00.
 Propunerea de elaborare a Planului de calitate a aerului în municipiul Pitești poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Pitești, precizat mai sus, precum și la sediile Agenției pentru Protecția Mediului Argeș din Pitești, str. Egalității nr. 50A și Instituției Prefectului - Județul Argeș din Pitești, Piața Vasile Milea nr. 1, de luni până joi intre orele 8:00-16:30, iar vineri între orele 8:00-13:30.
 De asemenea, proiectul planului poate fi consultat pe paginile de internet ale Primăriei Municipiului Pitești, Agenției pentru Protecția Mediului Argeș și Instituției Prefectului – Județul Argeș.
 Publicul poate transmite în scris comentariile, întrebările sau opiniile privind propunerea amintită la sediul Primăriei Municipiului Pitești sau la cel al Instituției Prefectului – Județul Argeș ori utilizând mijloace electronice, la adresele de e-mail: primaria@primariapitesti.ro și cabinet.prefect.ipag@mai.gov.ro, până la data de 13 februarie 2020.