Vineri, SEPTEMBRIE 25, 2020

Deschiderea anului școlar 2017-2018

Dragi elevi, stimaţi  părinţi și onorați dascăli,

Ne aflăm astăzi la începutul unui nou an şcolar, moment cu o rezonanță deosebită, încărcat de emoții, speranțe, amintiri și bucurii, gata să fim alături de copiii și tinerii noștri care se pregătesc să urce cu încredere încă o treaptă spre maturitate și cunoaștere.
Ca în fiecare an, municipalitatea este alături de dumneavoastră, încercând să asigure tuturor cetăţenilor Municipiului Piteşti şi în primul rând copiilor și tinerilor, condiţii de viaţă şi de educaţie cât mai bune.
Susţinerea municipalităţii, conștientă că investiția în educație este garanția unui viitor performant, se manifestă atât din punct de vedere financiar-peste 34% din bugetul anului 2017 este alocat educaţiei, cât şi din punct de vedere moral prin încurajarea creşterii calităţii pregătirii educaţionale.
Vouă, copiilor şi tinerilor, vă revine sarcina şi obligaţia de a urma sfaturile dascălilor şi părinţilor voştri, de a acumula cât mai multe cunoştinţe, de a vă pregăti să faceți față și să performați într-o societate concurențială, preluând de la noi ştafeta responsabilităţilor.
Dumneavoastră, stimate cadre didactice, vă doresc sănătate, putere de muncă, înțelepciune şi răbdare pentru îndeplinirea rolului de formatori ai tinerei generaţii, asigurându-vă de respectul şi preţuirea noastră.
Având încredere că şi de acum încolo școala piteşteană va continua tradiția de a da societăţii româneşti oameni de bază, personalităţi deosebite, vă urez tuturor sănătate, succes în noul an şcolar şi cât mai multe reuşite în plan profesional şi personal !

CORNEL CONSTANTIN IONICĂ
Primarul  Municipiului Piteşti