Luni, SEPTEMBRIE 28, 2020

Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi s-a redeschis!

Marţi dimineaţă s-a redeschis Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi. Centrul a trecut printr-un amplu proces de modernizare, lucrările fiind efectuate în aproximativ 6 luni. La inaugurare au participat domnul primar Cornel Constantin Ionică, conducerea clubului, antrenorul Mihai Ianovschi, fiul regretatului Leonte Ianovschi, Emil Săndoi, tehnicianul lui FC Argeş, antrenorii de la grupele de juniori ale clubului din Trivale, fostele glorii alb-violete, dar şi copiii de la mai multe grupe de juniori.
Costul total al investiţiei a fost de 350.000 lei iar baza sportivă îndeplineşte acum toate condiţiile pentru performanţă. S-au înlocuit instalaţiile sanitare, electrice, mobilierul, s-a refăcut hidroizolaţia clădirii, s-a schimbat centrala termică, maşina de spălat , s-au montat instalaţiile de aer condiţionat şi s-a zugrăvit toată clădirea.
Domnul Primar a declarat că Municipalitatea va acorda şi de acum încolo o atenţie deosebită Centrului de Copii şi Juniori: "Am luat decizia de a reabilita în totalitate acest Centru de Copii şi Juniori care de-a lungul timpului a dat fotbalişti la cel mai înalt nivel. Copii au acum toate condiţiile pentru a face performanţă. Toţi piteştenii trebuie să ştie că la clubul FC Argeş nu se percep nici un fel de taxe şi pot să-şi aducă copii la noi pentru a face fotbal. Le asigurăm toate condiţiile pentru a face performanţă. Suntem conştienţi că aceşti copii pe care îi creştem acum, vor reprezenta viitorul fotbalului piteştean. Avem antrenori specializaţi care se preocupă permanent de instruirea acestor copii. Centrul a fost dat în folosinţă în 1973 iar aici s-au format sute de fotbalişti valoroşi cu care Piteştiul se poate mândri. Acest Centru de Copii şi Juniori are în spate o adevărată istorie.
Prin investiţia făcută de Primăria Piteşti prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, copii au acum toate condiţiile pentru a face performanţă.