Joi, OCTOMBRIE 1, 2020

Campania de dezinfectare a orașului continuă

Primăria Municipiului Pitești continuă, și în această săptămână, campania de dezinfectare a orașului, efectuată în contextul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19. Se fac eforturi susținute pentru a finaliza operațiunea în curs până la sfârșitul săptămânii actuale, acțiunea de dezinfecție fiind desfășurată atât cu mijloace mecanizate, cât și cu atomizoare, acolo unde nu pot pătrunde mașinile, în fiecare cartier de locuințe.
Pentru eventualele observații sau sesizări privitoare la modul în care se efectuează dezinfecția zonelor publice, rugăm cetățenii să apeleze la numărul de telefon 0248 984, de luni până joi în intervalul orar 08:30 – 14:30, vineri între orele 08:30 și 11:30.
De asemenea, continuă și montarea dozatoarelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc, în cartierele Piteștiului. Precizăm faptul că aprovizionarea cu materialele necesare se realizează, în continuare, cu greutate, unele dintre dispozitive prezentând defecte de fabricație, motiv pentru care vor fi înlocuite, iar cele defecte vor fi returnate furnizorilor. Până la sfârșitul săptămânii în curs este programată și finalizarea acestei operațiuni. Orice sesizare privind eventualele probleme apărute va fi adresată la numărul de telefon 0248 984, în intervalele orare menționate.
Pe măsură ce va fi realizată aprovizionarea cu substanțe dezinfectante avizate sanitar, va fi demarată și acțiunea de dezinfectare a casei scărilor, a lifturilor și a spațiilor interioare comune, la toate blocurile de locuințe din municipiu, operațiune planificată pentru săptămâna următoare.

 

Update 06.04.2020

În cartierele Trivale, Războieni, zona Mărășești, Judecătorie, Spital Pediatrie, Bd. Eroilor a continuat astăzi dezinfecția efectuată cu ajutorul atomizoarelor de echipele de lucrători ale societăților din subordinea Primăriei Municipiului Pitești. Dezinfecția continuă și va fi reluată periodic. Click aici pentru video

Și astăzi a continuat acțiunea de montare a dozatoarelor pentru dezinfectanți de către echipe ale Primăriei Municipiului Pitești. Pentru sesizări, nu ezitați să apelați la numărul de telefon 0248 984, de luni până joi, în intervalul orar 8:30-14:30 și vineri între orele 8:30 și 11:30. Solicităm sprijinul reprezentanților asociațiilor de proprietari pentru accesul în scările de bloc. Click aici pentru video

Mulțumim pentru înțelegere și colaborare !

Update 09.04.2020

Primăria Municipiului Pitești continuă acțiunea de dezinfectare a zonelor aglomerate, a trotuarelor, aleilor și spațiilor dintre blocuri, cu atomizoare și pulverizatoare de biocid. Până la sfârșitul acestei săptămâni va fi încheiată această operațiune.
Este asigurată realimentarea dozatoarelor de la scările de bloc, precum și înlocuirea celor care prezintă defecte de fabricație, acestea urmând a fi returnate furnizorilor.
De asemenea, acțiunea de spălare a străzilor și de curățare a spațiilor publice, atât cu măturătoare mecanice și autostropitoare, cât și prin măturare manuală, este în desfășurare, fiind o activitate permanentă.
Utilajele de spălare intervin astăzi, 09.04.2020, pe străzile: Armand Călinescu, I.C. Brătianu, Egalităţii, Eroilor, Vasile Lupu, Traian, Petroliştilor, Rovine, Basarab Vodă, Dealurilor, Ştefan cel Mare, Fântânii, Mircea Vodă, Matei Basarab, Târgul din Vale, Maior Şonţu, Calea Bucureşti, Câmpineanu, Maternităţi, General Cristescu, Calea Craiovei, Pătraşcu Vodă, Exerciţiu, Turda, Banat, Transilvania, Dobrescu Argeş, Brădet, Războieni, Independenţei, Argedava, Oituz, Pescarilor, Burebista, Vasile Pârvan, Tineretului, Constructorilor, Smârdan, Cuza Vodă, Doja, I.L. Caragiale, Octavian Goga, Dârzului, Vasile Militaru, Turceşti, Butculescu, Trotuar L5 staţie Mediu, zona Bibescu Vodă, Strada Mică, străzile din Tarlaua 22 asfaltate.

Update 14.04.2020

În această dimineață, între orele 03:00 și 09:00, dar și miercuri, 15 aprilie și joi, 16 aprilie, în același interval orar, Primăria Municipiului Pitești desfășoară acțiuni de dezinfectare a străzilor, bulevardelor și aleilor municipiului. Se continuă, astfel, operațiunile de dezinfectare cu scopul combaterii răspândirii epidemiei de COVID-19. Se va interveni cu o flotă alcătuită din utilaje de dimensiuni mari și mici, multifuncționale cu perii, cu ajutorul cărora vor fi spălate atât străzile principale, trotuarele, cât și aleile și străzile din cartiere.
Toate substanțele folosite sunt avizate sanitar.
Facem precizarea că acțiunea vizează toate cartierele municipiului, fără excepție, inclusiv în cartierele noi.

Update 16.04.2020

În această dimineață, între orele 03:00 și 09:00, Primăria Municipiului Pitești a reluat acțiunea de dezinfectare a străzilor, bulevardelor și aleilor municipiului, pentru a limita răspândirea epidemiei de COVID-19.
Utilaje de dimensiuni mari și mici și multifuncționale cu perii au dezinfectat atât străzile principale, trotuarele, cât și aleile și străzile din cartiere.
Precizăm că acțiunea s-a desfășurat în toate cartierele municipiului, fără excepție, inclusiv în cartierele noi. Toate substanțele folosite sunt avizate sanitar.