Marti, OCTOMBRIE 19, 2021

ANUNT PUBLIC

UAT JUDEȚUL ARGEŞ PRIN CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEŞ,  cu sediul în municipiul Pitesti, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş,  titular al Planul Judeţean de Gestionare a Deșeurilor la nivelul judeţului Argeş anunta publicul interesat asupra disponibilizarii proiectului de plan, finalizarii Raportului de mediu, respectiv asupra organizarii electronice a sedintei de dezbatere publica a acestora.
Documentatia se supune procedurii de adoptare cu aviz de mediu conf. HG nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe.
Informatiile privind potențialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul:
- APM Arges, str. Egalitatii, nr. 50 A, jud. Arges, tel. 0248/213099, fax: 0348/401993 si e-mail: office@apmag.anpm.ro;
- Consiliul Județean Argeş,  municipiul Pitesti, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş, in zilele de luni – vineri orele 9.00-14.00.
Observatiile publicului se primesc zilnic, sub semnatura si cu date de identificare la sediul APM Arges si/sau Consiliul Județean Argeş , sau electronic la urmatoarele adrese de email: office@apmag.anpm.ro , respectiv presedinte@cjarges.ro; arhitect@cjarges.ro, pana la data de  09.05.2021.
Şedinta de dezbatere publică se va organiza electronic, iar în cazul in care situaţia pandemică la nivelul judeţului Argeş va permite organizarea de întruniri, aceasta se va desfăşura la sediul Consiliului Județean Argeş, municipiul Pitesti, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş, Sala Mare de ședințe, parter,  in data de 10.05.2021, ora 12.00, pe baza punctelor de vedere/sesizarilor/comentarilor/observatiilor transmise de  publicul interesat.