Joi, OCTOMBRIE 1, 2020

Anunț privind prelungirea perioadei de depunere a declarației fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare pentru persoane fizice

Primăria Municipiului Pitești anunță prelungirea, cu cel puțin două luni, a perioadei de depunere a declarației fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare pentru persoane fizice, măsură ce urmează a fi aprobată în ședința Consiliului Local din luna iunie 2020.
Astfel, declarațiile vor putea fi depuse până la data de 30.09.2020, la centrele de încasare, dar se pot depune și prin mijloacele de transmitere la distanță : prin fax (la numărul 0248.21.21.66) ; prin poștă (pe adresa : Pitești, str. Victoriei, nr. 24) ; prin intermediul site-ului web al instituției, disponibil la adresa www.primariapitesti.ro, opțiunea Servicii electronice – Depunere ONLINE. Declarație TAXĂ SALUBRIZARE; de asemenea, declarațiile se pot depune și prin intermediul asociațiilor de proprietari, pe bază de borderou centralizator.
Pentru depunerea declarației, se completează datele solicitate, se atașează documentele necesare, după care se apasă butonul „Depunere solicitare”.
Declarațiile se pot depune și prin poștă electronică la adresa de email primaria@primariapitesti.ro.
Primăria Pitești demarează o campanie de sprijin comunitar pentru persoanele care au dificultăți în utilizarea tehnologiei moderne (laptop, smartphone, internet), făcând apel la cetățenii care au în familie sau în cercul de cunoștințe (vecini, colegi etc) posibilitatea de a oferi ajutor celor ce au nevoie: alocă 10 minute din timpul tău, ajută-i să depună documentele online, economisind timp și protejându-le, astfel, sănătatea!