Sambata, OCTOMBRIE 23, 2021

Anunț al Poliției Locale Pitești

În conformitate cu art.6 din Legea Nr. 421/2002, modificată şi completată prin Legea 97/2020, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, aducem la cunoștinţă publică faptul că se caută proprietarul sau deţinătorul legal al vehiculelor:

Nr. Crt.
Marca
Număr înmatriculare
Locație
Observații
1
Opel Zafira
P3438 B
STR. TUDOR VLADIMIRESCU
(parcarea din zona intrării Metabet)
CULOARE ALBASTRU
PROCES VERBAL CONSTATARE 161/22.10.2020
2
Hyundai Santa FE
EX04USY
STR. DIMITRIE ONCIUL
(zona blocului C17)
CULOARE GRI
PROCES VERBAL CONSTATARE 178/09.12.2020

Vehicul fără stăpân este vehiculul de orice categorie, fără plăcuţă de înmatriculare sau alte marcaje oficiale ori înmatriculate în străinătate, staţionat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, al cărui proprietar sau deţinător legal este necunoscut.
Conform procedurii legale, au fost întocmite somații care au fost afișate sub ștergătorul sau pe caroseria autovehiculului presupus a fi fără stăpân.
Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somații, vehiculele vor fi ridicate, transportate și depozitate în spațiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân.
 În situația în care vehiculele  nu vor fi revendicate de proprietar sau de deținătorul legal în termenul prevăzut de lege, acestea vor trece în proprietatea Municipiului Pitești și vor fi valorificate în condiţiile legii.      
Informații suplimentare se pot obţine la sediul Poliției Locale Pitești, Bd. Eroilor nr. 30, tel 0248/210230, e-mail: polițialocalapitesti@yahoo.com