Marti, OCTOMBRIE 26, 2021

Administrația Domeniului Public Pitești a acționat de luni, 15 ianuarie, începând cu orele 03,00 dimineața cu scopul de a asigura traficul în condiții optime în municipiul Pitești

Administrația Domeniului Public Pitești a acționat de luni, 15 ianuarie, începând cu orele 03,00 dimineața cu scopul de a asigura traficul în condiții optime în municipiul Pitești când primele utilaje specializate au intrat pe toate traseele din oraș pentru a împrăștia material antiderapant. S-a acționat cu 8 mașini speciale care au intrat pe toate zonele și în toate cartierele din Pitești.

La 7 dimineața, operațiunea a fost reluată, nu mai puțin de 11 utilaje fiind scoase pe trasee pentru a relua operațiunea de împrăștiere antiderapant. S-a acționat în zona Găvana, cel mai mare cartier al municipiului cu 3 utilaje care au asigurat o bună circulație până la ieșirea către Bascov. S-a intervenit cu material antiderapant în zona Trivale, Tancodrom, Stadion, Banatului, Cartierul Banat, Teilor, Calea Depozitelor, Expoparc, zona Piața Ceair și străzile aferente, Cartierul Craiovei, zonele Turcești și Platou Prundu, Cartierul Petrochimiștilor, Calea Câmpulung și cele două poduri, Calea Bascov, Războieni, Strada Vasile Pârvan, dar și pe străzile din cartiere.

Administrația Domeniului Public Pitești, prin dispeceratele sale, asigură permanent supravegherea stării tuturor străzilor și arterelor din Pitești pentru a interveni ori de câte ori condițiile meteo ar putea crea probleme și pentru a asigura o circulație în parametri normali pentru șoferi și pietoni.