Sambata, OCTOMBRIE 16, 2021

Acțiunii de dezinsecție

A treia etapă a acțiunii de dezinsecție va fi demarată miercuri, 16.09.2020, când, începând cu ora 22:00, va avea loc prima trecere din cadrul acestui demers, cu mijloace mecanizate, pe timpul nopții, urmând ca, la primele ore ale dimineții de joi, 17.09.2020, stropirea să fie făcută și pedestru, cu atomizoare, până la ora 07:00.
Acțiunea va fi efectuată de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și de către S.C. Salpitflor Green S.A., care vor folosi pentru dezinsecție substanța EFFECT ULTIMUM. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății - Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.
În cazul în care vremea nu va permite efectuarea uneia dintre treceri, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.
Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident nedorit.

Update

În această noapte și apoi, în cursul dimineții, s-a derulat a treia etapă a acțiunii de dezinsecție, desfășurată atât cu mijloace mecanizate, pe timpul nopții, cât și pedestru, la primele ore ale dimineții.
Acțiunea va fi repetată, conform recomandărilor primite de la specialiștii în domeniu.