Miercuri, OCTOMBRIE 27, 2021

Acțiuni de igienizare și dezinfectare a autobuzelor Publitrans

S.C. PUBLITRANS 2000 S.A. a intensificat acțiunile de igienizare și dezinfectare a autobuzelor care circulă pe liniile de transport public.
Având în vedere numărul crescut al cazurilor de gripă și infecții respiratorii din ultima săptămână și faptul că Ministerul Sănătății a declarat epidemie de gripă în România, pentru prevenirea cazurilor de îmbolnăvire, societatea de transport public local S.C. PUBLITRANS 2000 S.A. a sporit măsurile privind igienizarea în mijloacele de transport public călători.
Autobuzele sunt dezinfectate în fiecare zi cu un concentrat special pentru uz uman și veterinar, cu spectru larg de aplicare, care curăță și dezinfectează într-o singură etapă. Substanța se aplică prin pulverizare și are efect bactericid, fungicid, levuricid, sporicid și virucid.
Soluția pentru dezinfectare are acțiune rapidă și se aplică pe suprafețele de contact (barele de susținere, validatoare şi mânerele scaunelor,etc).
Pentru creșterea gradului de prevenire a îmbolnăvirilor, călătorii sunt sfătuiți să respecte sfaturile medicilor specialiști privind igiena.