Vineri, OCTOMBRIE 22, 2021

Acțiune de ecologizare organizată de Salubritate 2000 S.A.

Joi, 03.06.2021, în apropierea Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător, angajații Salubritate 2000 S.A. s-au mobilizat într-o acțiune voluntară de curățare a unei zone, afectată de depozitarea necontrolată a deșeurilor, dintre pădurea Trivale și str. Dr. Victor Mărtoiu, din Pitești.
Acțiunea de ecologizare a fost o inițiativă a Salubritate 2000 S.A., desfășurată în afara programului de lucru, având ca scop protejarea mediului împotriva depozitării necontrolate a deșeurilor, accentuarea simțului responsabilității civice, precum și încurajarea implicării active a comunității în menținerea curățeniei.
În urma acțiunii de ecologizare, rezultatele au fost vizibile, reușindu-se colectarea unei cantități însemnate de deșeuri, voluntarii lăsând în urmă un mediu curat și igienizat.
Ziua Mondială a Mediului Înconjurător este sărbătorită, în fiecare an, pe data de 5 iunie, fiind celebrată pentru prima dată în anul 1974, și reprezintă un apel de conștientizare a importanței respectării mediului înconjurător, dar și de a întreprinde măsuri pentru a-l proteja.