Vineri, DECEMBRIE 4, 2020

Conferință de presă

Marți, 16.12.2019, domnul primar Cornel Ionică a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat pe larg investițiile realizate în acest an, dar și planurile pentru anul care vine.
2019 a fost un an dificil, dar în care s-au reușit destule lucruri bune: au fost modernizate multe străzi pe care nu se mai intervenise de zeci de ani, s-a continuat modernizarea locurilor de joacă pentru copii, piețele Trivale și Găvana au fost reabilitate și aduse la standardele vremurilor pe care le trăim și, nu în ultimul rând, s-au făcut pași importanți în privința mai multor proiecte cu fonduri europene sau cu finanțare de la bugetul central, a căror execuție începe la anul. Amintim proiectele pentru achiziționarea unor autobuze electrice, pentru modernizarea Bazinului Olimpic, înființarea unor noi trasee pentru autobuze, modernizarea stațiilor de așteptare călători, dar și proiectele pentru construcția Sălii Polivalente și a unor săli de sport cu bani de la bugetul național. Procedurile privind elaborarea documentațiilor aferente, precum și cele privind achizițiile publice, au fost, din păcate, greoaie și au necesitat foarte mult timp.
Domnul primar le-a mulțumit consilierilor locali și angajaților municipalității pentru eforturile depuse și totodată le-a mulțumit și cetățenilor, pentru observații, implicare și susținere.