Vineri, APRILIE 23, 2021

Reabilitare Bd. I.C. Brătianu – strada Maior Gh. Șonțu, între str. Maternității și str. Târgul din Vale

Primăria Municipiului Pitești a demarat, din 05.04.2021 lucrările în cadrul contractului „Reabilitare Bd. I.C. Brătianu – strada Maior Gh. Șonțu, între str. Maternității și str. Târgul din Vale”, prima acțiune în acest sens fiind cea de frezare și, implicit, de asfaltare a carosabilului, care se va face pe tronsoane.
Lucrările de frezare, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Târgul din Vale și pasajul Magnolia, se vor executa seara, începând cu ora 22:00, programul de noapte fiind determinat de traficul foarte aglomerat pe această arteră de circulație în timpul zilei, în baza avizului emis de către Poliția Rutieră.
Întreaga suprafață a părții carosabile se va freza  pe o adâncime cuprinsă între 3-6 cm (grosime medie de 5 cm). Frezarea va ține cont de viitoarele cote ale străzii, astfel încât apele pluviale să fie orientate către sistemele  de colectare și evacuare - guri de scurgere - racordate la canalizarea pluvială din zonă.
Principalele lucrări care se vor executa în cadrul acestui contract sunt:
• Lucrări pe zona părții carosabile existente (frezare și asfaltare);
• Refacerea structurii rutiere degradate;
• Refacere trotuare și alei pietonale;
• Amenajare corespunzătoare a intersecțiilor cu alte drumuri laterale.
Operatorul economic care execută lucrările de reabilitare este SC COMESAD
DRUMURI SRL, contractul având o valoare de 2.954.435,31lei inclusiv TVA, cu termen de finalizare a lucrărilor în 01.06.2021.
 Ne cerem scuze pentru disconfortul produs de execuția lucrărilor anunțate și rugăm participanții la trafic să circule cu atenție în zonă, pe parcursul derulării acțiunii de reabilitare a bulevardului, pentru evitarea oricărui incident.